Uniek verblijven in een yurt

De gezellige geborgenheid van onze yurt met zijn ronde vorm nodigt je uit!

'Leef je ware natuur'

Zoek je een uniek verblijf waar je in alle vrijheid en op eigen ritme mag ervaren en die je uitnodigt om tot jezelf te komen?

Onthaasten en herbronnen in de sfeervolle geborgenheid van de yurt.  Deze unieke ronde tent nodigt je uit

  • om in verbinding te gaan met je Zelf
  • om jou te omarmen in geborgenheid en zachtheid
  • om jou de ruimte te geven om gewoon te ‘zijn’

In de sfeervolle yurt (1 tot 4 personen) worden de comfortabele bedden opgemaakt, handdoeken zijn aanwezig.  De yurt wordt verwarmd met een  pellet kachel en is voorzien van een zithoek, meditatiehoekje, yogamat, box,  wifi (indien gewenst), versgedroogde kruidenthee en koffie.  Graag pantoffels meebrengen.

Je beschikt ook over een feeërieke woonwagen (*) met ingerichte keuken en zitkamer met basis aan producten en keukenlinnen.  De badkamer is voorzien van douche, toilet, wastafel en haardroger. Indien gewenst kan er een campingtoilet in de yurt geplaatst worden tijdens de nacht.

In de herboristerie vind je allerlei info omtrent kruiden, wilde planten en gezondheid; kan je jouw kruidenthee laten samenstellen of vind je inspiratie in een gezellige babbel of een leuk boek.

Ook de BBQ of de kookketel, Dutch oven waarin je goulash of een stoofpotje kan bereiden op het vuur staan ter jullie beschikking.  Hout is aanwezig, enkel houtskool graag meebrengen.

Op korte wandelafstand bevindt zich een supermarkt, slagerij, groentewinkel en bakker.

(*) De woonwagen kan ook afzonderlijk gebruikt worden voor 1 persoon.  In dit geval wordt de zithoek omgebouwd tot een comfortabel bed.

‘Liefde voor het leven en de levende wereld’

Ontspannen, je laten wiegen, even wegdromen en je heerlijk laten omringen door de natuurelementen.

Laat je verwonderen door de schoonheid van de natuur en verrassen  door de geuren van de wilde bloemen.

Genieten van een kopje heerlijke kruidenthee uit de tuin, vertoeven aan het verwarmde zwembad, de voeten in het zand of jouw dag afsluiten mijmerend rond het vuur.

Wil jij graag  jouw inspiratie tot expressie brengen? 

Creatieve materialen zoals klei, parels, hout, stenen, vilt, wol, verf en teken- en collagemateriaal staan ter jouw beschikking.

Kan jij er ook zo van genieten om jouw kinderen te zien opgaan in vreugde bij het spelend op zoek gaan, ontdekken en experimenteren?

‘Thuiskomen bij jezelf’

Je kan er ook voor kiezen om een mooie plek op te zoeken, in je eigen stilte te komen, te mediteren of een inspirerend boek te lezen.

Heb je behoefte aan extra verdieping of begeleiding; we bieden je de mogelijkheid om je verblijf aan te vullen met een healing of  een holistische massage.

‘ Plants have enough spirit to transform our limited vision’

Ben je nieuwsgierig naar de wondere wereld van kruiden, wilde planten, bessen en bomen?

Tea time

In de herboristerie kan je alle gedroogde kruiden vinden afkomstig uit de tuin. Samen met de kruiden-infomappen, kruidenweetjes en tal van heerlijke receptjes heb je alles om heerlijk weg te dromen met de geur van een vers gemaakte kruidenthee.

Kruiden, Bachremedies en verdieping

Wens je graag verdieping? A.d.h. van inzichtkaarten bieden we jou persoonlijk advies met ondersteuning van bloesemremedies en kruiden.

Kruidenvoetbad

Een voetbad is een heerlijk ontspannend ritueel waarbij aan een houten warm voetenbad kruiden worden toegevoegd.  Hun diepe, helende werking heeft een reinigend, ontspannend of stimulerend effect op de voeten, onderbenen en het gehele lichaam.  

In deze ontspannen sfeer kan je terwijl genieten van een weldoende kruidenthee … een ideaal moment om bij jezelf te komen.

Educatieve kruidentuin

Beleef de tuin met z’n vele kruiden en wilde planten  en ontdek hun rol binnen de verschillende lichaamsstelsels.  Tijdens je verblijf kan een op maat gemaakte rondleiding / workshop samengesteld worden.

Kids op onderzoek

Een op maat gemaakte zoek- en ontdekkingstocht voor de jongsten onder ons. Met een echte onderzoektas en opdrachtenkaartjes kan elk kind de wondere wereld ontdekken van plant, dier en aardewezentjes. Benieuwd wat dit avontuur jou zal brengen?